• Sitemap
  • Prenumerera

Kick ass

Jämställdhetssatsning där föreläsningar och diskussionsträffar arrangeras. Inom Kick ass producerades en annorlunda jämställdhetsplan, bevisboken och nya beteendeprinciper.

I Kick Ass arbetar vi med jämställdhet inom riksförbundet Tech Group. Kick Ass vänder sig till både tjejer och killar och fokuserar på att blicka framåt , experimentera och testa nya metoder att arbeta med jämställdhet. I Kick Ass vill vi bryta mönster och göra jämställdhet, tehdllätsmäj på vårat sätt, som ingen gjort det förut. Allt för att bryta de ojämställda mönstren inom den digitala ungdomskulturen.

Tech Group kickar ass!

Iden föddes under 2002 efter vi helt enkelt tröttnat på alla tråkiga utbildningar och konferenser om jämställdhet. Vi var övertygade om att man inte alls behövde en massa slipsar och prat utan ACTION.

Annorlunda metoder

Jämt hör man om jämställdhet, löneskillnader, föräldraledighet, allt prat och mera prat av vuxna och för vuxna. Kick Ass vänder sig till dig, idéerna kommer från dig. Du genomför dina idéer själv och det handlar om att göra – inte prata.

Kommentarer
En kommentar till “Kick ass”
Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] ovan är tagen ur Bevisboken som Nätverket SIP tog fram 2006 inom ramen för projektet Kick Ass, som finansierades av Allmänna Arvsfonden. Bevisboken är ett diskussionsmaterial om […]Lämna en kommentar