• Sitemap
  • Prenumerera

Funkisförmedlingen

Funkisförmedlingen

Första steget för en framtida dynamisk arbetsförmedling är påbörjad. Nu bygger vi grunden till Funkisförmedlingen, en arbetsförmedling för personer med funktionsnedsättning.

Förstudien Funkisförmedlingen

Förstudien Funkisförmedlingen med ESF pengar fram till 2014-12-31. Den här är en förstudie som kommer pågå under ett år med hjälp av projektmedel från ESF. Under året kommer vi arbeta med research hemma i Småland, Sverige och ut i Europa. Vi kommer kika på lagar och regler, hur andra jobbar, goda exempel och förebilder. Efter det här så kommer vi plocka ut ”russinen ur kakan” och sen presentera hur vi skall gå vidare med att bygga en framtida Funkisförmedling.

Det vi vet redan idag är att våra arbetssökande skall vara i centrum, sen skall vi jobba med just förmedling. Det blir förmedling av info, myndighetskontakter, praktikplatser, sysselsättning, jobb med mera för individen i centrum.

Funkibator ideell förening Svenska ESF-rådet

Arvsfondsprojektet Funkisförmedlingen

Arvsfondsprojektet Funkisförmedlingen med start 1 juli 2014 och som pågår tre år framåt i tiden.

Mer info kommer uppdateras löpande på www.facebook.com/funkibator

Funkibator ideell förening Allmänna arvsfonden

Vill du veta mer om projektet

Kontakta projektledarna Pia och Stefan på Nätverket SIP:

Pia Hammargren, 073-530 24 04

Stefan Johansson, 070-816 53 98

E-post: info[a]funkisformedlingen.se

 

Kommentarer
En kommentar till “Funkisförmedlingen”
Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] Den här veckan har vi varit upptagna var och en på sitt håll med olika arbetsuppgifter. Vi håller på och planerar för lägerverksamhet för Sörmlands läns Attention-föreningar och för ett framtida studiebesök hos Funkisförmedlingen. […]Lämna en kommentar