• Sitemap
  • Prenumerera

På ingång (tidigare SKOL+)

SKOL+ Collage
På ingång genomfördes i samarbete med gymnasieförvaltningen inom Växjö kommun. Projektet finansierades av Allmänna arvsfonden och pågick 2013–2016.

På Ingång kollage om projektetPå ingång är ett av många initiativ från Nätverket SIP som arbetar med ungt engagemang, entreprenörskap, utbildning, och internationella projekt. På ingång startades som ett projekt inom Projektor ideell förening (en del av Nätverket SIP) med målet att erbjuda meningsfulla prova-på-aktiviteter till nyanlända gymnasieungdomar i Växjö – hos föreningar och organisationer där de sedan kan fortsätta med sin hobby och träffa nya vänner, prata svenska och delta i verksamheten.

Projektet finansierades av Allmänna arvsfonden och pågår mellan 2013–2015. Under 2014 skapades Förening På ingång som fortsätter verksamheten efter projektets slut.

Förening På ingång är en ungdomsförening med fokus på vad som händer efter skolan och på meningsfulla fritidsaktiviteter för nyanlända ungdomar som önskar nya kontakter, nätverk och gemenskap. Framför allt handlar På ingång om ökade möjligheter att prova på nya saker, prata svenska, lära känna samhället och träffa nya vänner med olika bakgrunder.

På ingång är ett av många initiativ från Nätverket SIP som arbetar med ungt engagemang, entreprenörskap, utbildning, och internationella projekt.

Kontakta gärna På ingång om du vill veta mer om förening, E-post: pa.ingang[a]sip.se eller hitta informationen på På Ingångs webbsida.

Kommentarer
En kommentar till “På ingång (tidigare SKOL+)”
Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] en dos fantasi kan man göra om skräpet till något helt nytt och fint. Detta provade gänget på SKOL+ på för ett litet tag sedan. SKOL+ är ett projekt som drivs av Nätverket SIP. Projektet anordnar […]Lämna en kommentar