Drömmarnas kontor

Drömmarnas kontor är ett möjlighetskontor för unga som vill förverkliga samhällsnyttiga idéer.

Vi coachar både unga som redan har en idé och de som vill göra skillnad men behöver hjälp att utveckla en idé. Vi ger dem verktyg att förverkliga sina drömmar och är med och stöttar genom hela processen. Vi dokumenterar alla genomförda projekt så att varje idé kan fungera som inspiration för andra unga som också vill göra samhället bättre. Ungdomar kan även stanna kvar i projektet och engagera sig som coacher för andra unga. Projektet ger på så vis ungdomarna möjlighet att kunna påverka samhället under en längre tid.

Drömmarnas kontor är ett forum som ska ge ungdomar ett ökat intresse för samhällsutveckling och entreprenörskap. Detta forum ska inspirera dem att vara med att skapa, bygga och påverka samhället. Projektet kommer att utveckla en webbplats som består av en ideell bank av mentorer, experter och coacher som unga kan dra nytta av när de vill förverkliga en idé. Hemsidan kommer även fungera som en inspirationsplattform där profiler och förebilder presenteras liksom tidigare genomförda projekt.

Arvsfondens logotypeProjektet drivs av Projektor ideell förening som är en del av Nätverket SIP. Projektet finansieras av Allmänna arvsfonden.

Kika in på hemsidan: drommarnaskontor.se, följ oss på Facebook  & Instagram och hör gärna av er till: info@drommarnaskontor.se.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

11 + fjorton =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.