AktiviteterNyheter

Samverkansträff inför Musikhjälpen i Växjö

Årets tema är ” ingen ska behöva dö av hunger”. Unga Örnar bjuder in till samverkan, samtal och samarbete rörande musikhjälpen för organisationer inom eller närstående till arbetarrörelsen.

Den 11-17 december kommer musikhjälpen för första gången någonsin till Småland och Växjö har fått äran att stå värd för detta. Unga Örnar vill bjuda in till ett gemensamt möte för att samordna och samverka hur vi kan hjälpas åt runt detta event. Här finns det möjlighet att anmäla intresse samt lämna idéer och erbjuda resurser. 

Vi kommer träffas 1 november i Nätverket Sip:s lokaler på Infanterigatan 10, kl 19:00 -20:00. Det bjuds på enklare förtäring, kaffe och fika. Unga Örnar kommer även berätta om den verksamhet vi erbjuda och vad vi vill uppnå för barn och unga i samhället. 

Tips! Om du har barn kan vi erbjuda pysselverksamhet, tv-spel och lite blandad aktivitet under träffen. Vi behöver veta hur många och i vilken ålder barnen är i. Nedan kan ni anmäla intresse samt ge oss information vi behöver inför träffen. Vi behöver ha svar senast 27 oktober för att kunna förbereda allt på plats.

Länk till anmälan

Detta är ett arrangemang av Unga Örnar, med stöd av Nätverket SIP.