Glädjeboosta med skrattyoga!

Ge dig själv en omedelbar boost av både glädje och avspänning! 

Visste du att du kan skratta dig friskare, piggare och gladare och dessutom känna mer gemenskap med människorna omkring dig? Skratt är en snabb och rolig metod för att lindra stress, höja sinnesstämningen och bli mer närvarande. Det är väldigt enkelt och du behöver ingenting mer än nyfikenhet, öppenhet och såklart skrattet! Vi gör enkla och lekfulla skrattövningar i grupp varvade med djupandning där vi låtsatsskrattar för att locka fram det naturliga skrattet.

Det fina i melodin är att hjärnan inte kan skilja på vad som är ”riktigt” skratt och låtsasskratt och de fantastiska effekterna blir desamma i kroppen och sinnet. Förutom stressreducering och gladare humör har forskning visat att Skrattyoga sänker pulsen, ger förbättrad andning, smärtlindring, bättre blodcirkulation och ökad kreativitet bland annat! När jag gick i skrattyoga varannan vecka så upplevde jag att jag var gladare, mer rofylld och hade närmare till skratt. Därför vill jag dela detta med er!

Varmt välkommen på Skrattyoga varannan torsdag (ojämna veckor) hos Nätverket SIP! Jag som håller klasserna heter Rebecca Gladh och är Skrattyogainstruktör, yogalärare och Zumbainstruktör. Jag ser fram emot att hitta kontakten med vår inre lekfullhet och skratta tillsammans med er!

Pris: Kostnadsfritt

Adress: Mästeriet, Infanterigatan 10 i Växjö. Andra våningen. Ingång genom huvudentren, på kortsidan av huset.

När: Vi kör igång 13 oktober 2022. Varannan vecka/ojämna veckor, torsdagar kl. 18.30-19.15.

Tag med: Vattenflaska! Annars kan du komma i vilka kläder du än vill, men gärna i något bekvämt.  Ta gärna med egen yogamatta, vi har några att låna men inte till alla.

Anmälan: Krävs ej.

Frågor: Kontakta Rebecca på rebecca.gladh@gmail.com