Fastighetsservice

Nätverket SIPs bygg- och underhållsgrupp 

Det krävs en hel del kunskap, fantasi och nytänkande för att på ett resurssnålt och ekonomiskt hållbart sätt underhålla och utveckla det hus som på 1950-talet byggdes som ett glasmästeri. Idag är det huset som vi äger och har vår verksamhet i – Mästeriet. Att tänka utanför boxen finns dagligen med som ett naturligt tankesätt kring lösningar anpassade till vår breda verksamhet. Resultatet blir smarta, snygga och funktionella lösningar. Ofta ingår återvunnet material i konstruktionen. 

Till er som företag, förening, myndighet eller privatperson 

Vi erbjuder er ett fast pris för att utföra det jobb vi avtalat om. De flesta tjänster vi utför är berättigade för RUT och ROT för privatpersoner.

Det här några av de saker vi skulle kunna hjälpa er med:

  • Byta dörrar och fönster. 
  • Bygga staket och plank.
  • Bygga altan, uthus och carport.
  • Fälla mindre träd och stora buskar.
  • Forsla bort avfall från trädgården.
  • Utför röjning och bortforsling av saker från källare/vind. (Dock ej piano och flygel)
  • Med mera.

Några olika exempel på vårt återvinningstänk kan du exempelvis se här nedanför i arbeten och uppdrag vi utfört:

Grindar som vi byggde till Mästeriet med hjälp av en svets och två stycken gamla skrivbords underreden blev de låsbara grindarna till vår hundrastgård. Vi har även gjort olika blom- och odlingslådor av återvunnet trä, stenlagda partier av naturlig sten, samt foder häckar till djur av återvunnet material.

Medlemmarna i Fastighetsteamet har skiftande bakgrund och ålder. Det kan handla om sysselsättning, anpassad skolgång samt praktik för att pröva sin arbetsförmåga, den mixen ser vi som en styrka! Teamet leds av en erfaren handledare med yrkeserfarenhet inom snickeri och bygg. Målet är att jobbet skall hålla samma kvalitet som om ni anlitar en vanlig byggfirma. Den enda skillnaden är att det kan ta lite längre tid, på grund av personernas skiftande arbetsförmåga.

När du anlitar oss ger du människor chans att stå på egna ben. Genom den direkta kontakten med arbetslivet och vad det innebär att arbeta ute hos er som kund gör vi skillnad.

Bonus! Anlita oss! Pengarna stannar i föreningslivet.

Bonus: Anlita oss så stannar pengarna i föreningslivet!

Den erfarenhet och kunskap som krävs för att förvalta och utveckla huset Mästeriet vill vi gärna ställa till ert förfogande! 

Ta kontakt med oss så ger vi er gärna en offert på det ni vill ha hjälp med här nedan, eller ring till oss 0470-223 40.