AktiviteterNyheterPuffSlider

Låna våra lokaler, eller arrangera tillsammans med oss?

Är ni en grupp som brukar träffas, men saknar en plats att vara på? Vill du hålla en föreläsning och behöver en lokal? Är du sugen på att starta en aktivitet, men behöver någon att samarbeta med?

Vi på Nätverket SIP älskar olika typer av samarbeten! Vi äger aktivitetshuset Mästeriet på Söder, där det finns stora resurser. Vi har lokaler för möten, föreläsningar, filminspelning/livesändning, verkstad, hobbyrum och grupprum med mera. Vi har tillgång till mycket material i form av datorer, spel, teknik, film- och ljudutrustning, verktyg, maskiner, hobbymaterial, symaskiner och så vidare. Vi har även flera volontärer som engagerar sig och hjälper till vid aktiviteter och events.

Vi har fått stöd från bland annat Boverket för att utveckla vårt aktivitetshus till förmån för Växjös unga, invånare och föreningsliv. Tillgänglighet är också ett område som är viktigt för oss. Därför har vi sett till att våra rum och utemiljöer håller hög kvalitet och är välplanerade, för den som exempelvis använder rullstol. Om din aktivitet är gratis för andra att delta i, tar inte vi ut några kostnader om du vill använda våra lokaler.

Vill du samarbeta på andra sätt går det också bra att höra av sig.

Vad vill du göra?

Hör av dig till vår verksamhetsledare Fia Sjöstrand, på 0470-32 40 14 eller fia.sjostrand@sip.se.