Figurspelslördagar med VÄS

Plats: Mästeriet, Infanterigatan 10, Växjö (första våningen)

Arrangör: VÄS med stöd av Nätverket SIP

Tid och dag: Lördagar, start kl 10.00. Vi avslutar senast 16.00.

Alla är välkomna att prova på, och känner man att det är något man vill göra mer så är man välkommen att bli medlem i VÄS. Du behöver inte ha med dig något, VÄS har figurer och terräng som man får låna under träffen. Du får även hjälp med hur spelsystem funkar.

VÄS är en SVEROK-ansluten förening som är öppen för alla som är intresserade av spel i alla dess former men främst spelar vi figurspel förstås. Allt från fantasy, zombies och apokalyptiska bilrace till taktiska spel med tema från andra världskriget och science fiction.  Det är en väldigt social hobby och förutom att spela tillsammans träffas vi både IRL och online för att måla, bygga, diskutera och ha trevligt!

VÄS har sen många år haft en inriktning mot figurspel. Ett typiskt figurspel innebär att man låter två lag med figurer mötas på ett bord med terräng. Oftast är figurerna omkring 25-28 mm höga men kan vara allt från 6mm till 30cm beroende på skala och spel. Regler och tärningar avgör vad som händer när du bestämt vad figurerna ska göra. 

Vid frågor kontakta Håkan Schönkvist.

Telefon: 073-843 68 35

E-post: hockehocke89@gmail.com

Eller kontakta VÄS på Facebook eller messenger.