Vi söker djurskötare sommaren 2024

Djurskötare hos TLC under helger (ta hand om höns, kanin, sköldpaddor m.m)

Beskrivning

Tender Loving Caring (TLC) är en ideell djurförening i Växjö som har funnits sen 2015. 

På TLC har vi även ett hunddagis, som dock är stängt på helgerna. Inne på TLC har vi en smådjursfarm, här bor höns, fiskar, sköldpaddor, marsvin och en kanin.

Till oss kommer det många olika personer under året. Bland annat personer som deltar på arbetsträning, sysselsättning eller elever på praktik. Vi har sett att djur har en förmåga att få folk att må bra. 

Vi söker djurskötare som kan komma och hjälpa oss med djuren på lördagar och söndagar (samt röda dagar/helgdagar), då vårt hunddagis är stängt och det inte finns någon ordinarie personal på plats.

Uppdraget är ideellt och du väljer själv hur många dagar/pass du vill eller kan ta. Som djurskötare kollar du att alla djuren mår bra, ger dem mat och vatten, rensar hos dem och vill man så får man även kela med djuren. 

Innan du börjar så får du en introduktion och utbildning på  cirka 1h. Då går vi igenom våra rutiner, därefter bokar du in dig på ett första pass. Alla djurskötare får gratis medlemskap hos oss.

Läs mer på Volontärbyrån https://www.volontarbyran.org/uppdrag/djurskotare-hos-tlc-under-helger-ta-hand-om-hons-kanin-skoldpaddor-m-m-natverket-sip

Välkommen att anmäla intresse!

Maila oss gärna vid frågor, info@tenderlovingcaring.se