Praktiken i Globalateamet har nått sitt slut för Sara

När man blickar 15 veckor framåt i tiden verkar det som en lång tid, men när man blickar 15 veckor bakåt i tiden har veckorna bara svischat förbi. Denna period har varit så mycket mer än bara en utbildningspraktik med uppgifter att göra vid ett skrivbord.

Praktiken innebar mycket förvirring i början, hur funkar detta ställe egentligen, vem jobbar var och med vad. Men det har också inneburit att lära känna nya människor och jag har lärt mig saker jag aldrig gjort förut som att utveckla nya kontakter med en kommun. Att vara på Nätverket SIP och Globala Kronoberg har varit väldigt givande och jag kommer verkligen ta med mig allt jag har gjort och lärt mig. Nätverket SIP är en väldigt välkomnande arbetsplats, oavsett vem du är så är du välkommen. Jag skulle verkligen rekommendera andra att göra sin praktik på Nätverket SIP! 😀

Stort tack för denna tid, jag kommer att sakna er!